honungsstekt blodapelsin.
Imorse tog jag tid till att hänga på yogamattan, med levande ljus tända till toner av José Gonzales en timme innan jag åt frukost. Tror att detta är dagens bästa val!
Till frukost blev det chiapudding toppad med honungsstekt blodapelsin. Så himla bra eftersom färska bär blir rätt pricey i längden och just nu är det citrussäsong.
Det enda du behöver är en blodapelsin, smör och lite honung och så steker du blodapelsinbitarna en stund i en varm panna.
Nu ska jag söka lite sommarjobb, skriva rapport och senare är det sektionsmöte med pub efteråt. En bättre torsdag tror jag.
Kram på er <3
Comment
Postat av: Emelie
åh, vad härligt det låter. Vad är det för sommarjobb du är ute efter? :)
Postat av: Minna
Men åh vad spännande kombo! Varm blodapelsin, har faktiskt inte testat det!
Postat av: Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione
Ser fantastiskt gott ut :D
Postat av: Sandra
Men åh, tack för den här peppen! Ska yoga lite nu och sen göra god frukost - allt inspirerat av dig!
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]
Lät ju verkligen helt underbart!
Postat av: linah
såå gott! <3
Trackback