ugnsbakad gröt.
God morgon! Idag tar jag en pluggpaus för att preppa hjärnan för morgondagens tenta. Så jag började med att sova ut och sedan gå upp och laga en variant av ugnsbakad gröt med inspiration från Sandras blogg. Snart ska jag iväg på yoga och sedan handla tentamat.
Hoppas att ni får en megafin onsdag!
Ugnsbakad gröt (1 portion)
1 dl havregryn (jag blandade rågflingor och vanliga havregryn)
1 ägg (eller motsvarande någon äggersättning)
3 msk mjölk (jag hade mandelmjölk)
1 msk kokosflingor
½ tsk bakpulver
½ msk honung
1 banan
En nypa vaniljpulver samt en nypa salt
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ihop ingredienserna och häll i en ugnssäker form. Grädda i 10-15 min och ät med bär/ nötter/ det du tycker är gott, lyssna på jazz och fira att det är lilllördag!
Comment
Postat av: bohobando | Skönhet & Livsstil
Det ser såå gott ut!
Postat av: Klara
Smäller av på andra bilden - så så så fin! Älskar tiden som är nu, naturen är magisk.
Lycka till imorgon! Kram!
Postat av: Amanda
Vad ska du skriva tenta i? Superlyckatill på den!
Svar:
Sandra Leone
Postat av: lovisa
men jösses vilka fantastiska höstbilder! och den där gröten lät ju himla smart. måste passa på att testa nu när jag har höstlov och inga morgontider att passa. pro's of being a teacher liksom.
Postat av: jore
dina bilder är alltid så mysiga rakt igenom! <3 all lycka till på tentan, det går säkert super. kram!
Svar:
Sandra Leone
Postat av: Felicia Karlström
Detta recept måste jag verkligen testa! Tack för tipset :) Kram!
Postat av: ISA
det där låter så jäkla gott! lyxvariant av gröt på nått vis ;)
Trackback