fem från lördagen.

 
I lördags provade kläder på beyond retro, med hjälp av den fantastiska personalen som slängde in kläder snabbare än jag hann prova dem. Jag och pappa fikade. Jag drack cappuccino och han en dubbel espresso. Sedan såg vi Anna Karenina på bio som var precis så vacker som jag hoppats på.

I refuse to sink.

 
Ibland blir det fel. Människor sårar en, avokadon är för hård och datorer kraschar. Ingen vet varför saker blir fel, det är utanför vår kontroll. Det ända vi kan göra är att fortsätta framåt och fylla huvudet med tankar om vårskrik, cafébesök och lyckorus.

något jag tycker om.

 
Min katt

måndagsfrukosterar.

 
Måndagen betyder sovmorgon, men den här måndagen lurades jag upp lite tidigare eftersom en vän fått med mig på ett gympass innan skolan. Allt är som sagt lättare när man är två.
Hoppas att måndagssolen lyser på er idag.

if you are in doubt drink tea

 
Denna söndag har jag ritat, promenerat, velat och funderat. Tvivlar jag så tar jag en kopp te. Hur ser era söndagsbestyr ut?

nordvindar.

 
Idag har jag än så länge infört frukostgröten, planer på att se Anna Karenina som jag hoppas är alldeles otroligt bra. Är det någon som har sett den? Jag har också lyckats byta lakan i min säng och sedan låg jag och katten och pustade ut en smula.

blandband.

 
I februaridagarna får detta pannband värma mina frusna öron gärna också med en fläta i håret.

fyra från dagen.


 
Idag har jag ätit frukost ut mitt mon amie-porslin, frusit påväg till skolan, pluggat en del, ätit en laxsmörgås och längtat som attan efter våren.
 
 

akvarellstaden.

 
Rummet skvallrar om gårdagens uppackningskaos medan jag äter frukost ur mitt namnsdagsporslin som jag fick av mamma och försöker få min trötta tillvaro att låta som verser ur Lars Winnerbäcks låtar.
Tusen tack för alla era kommentarer som trillat in medan jag varit borta det värmer varenda millimeter av mig.

l'amour.

[tidsinställt inlägg]
 1 2 3 4 5 6 
 
 
Berätta en kärlekssaga för mig.
 
 

glömda vykort.

[Tidsinställt inlägg]
 
För ett år sedan var jag och mamma i Paris och fikade croissante eller Tarte Tatin på olika caféer och skrev vykort om trötta fötter och fantastiska sevärdheter. Vi gick förbi Eiffeltornet flera gånger och jag kunde inte sluta tänka "Där är det, på riktigt, det står faktiskt här!" 

Bad Gastein.

1, 2, 3, 4, 5, 6 (bilderna är inte nödvändigtvis från Bad Gastein)
 
 
Idag åker jag på sportlovsäventyr tillsammans med ett gäng andra fina människor. Jag ser framemot mysfrukostar på vandrarhemmet, vackra alptoppar, åka skidor hela dagarna och äta soppluncher i backen. Förmodligen kommer vi också snubbla omkring i byn, sova för lite och odla ett te- och kaffemissbruk.
Sportlovskramar♥

asfaltsblommor.


skriv mina oskrivna blad.

 
I natt föll det snö och kalla vintervindar höll mig sällskap påväg hem från skolan. Den sista tiden har jag tänkt en hel del och just nu är jag inte säker på vad jag vill längre så jag skulle vilja att ni berättar vad ni vill göra.
Berätta vad ni vill jobba med, var ni vill bo, leva, göra ja allt. 
Kramar

ekot av snedstegen är kvar.

 
Detta har varit en såndär eminent eftermiddag då jag mest druckit chaité ur Totikki-koppen, ätit äpple och en tomatsmörgås med timjan och inte haft några måsten överhuvudtaget.  

var det någonsin vinter i mig?

 
Om jag kunde ha sparat denna morgon till er så att ni också kunde få uppleva den.
 
Tidig februarisol väcker upp mig ur söndagsslummern och jag drar en stickad tröja över huvudet och smyger ut på balkongen. Det är tre grader kallt och huden på mina ben, klädda i rutiga shorts, knottrar sig i februarivinden medan jag skriver i blyerts Jag har glömt att det någonsin varit vinter.

lördagsverb i februari

 
Vad har ni gjort denna lördag?
 
 

hej februari.

February
 
Amandas fina illustration får välkomna årets andra månad. Den första februaridagen bjöd på fredagsfika och lite kikande i affärer. Sedan lämnade jag min vän, som gavs sig iväg på andra äventyr, och åkte hem till februarite och filmmys.
 
Tusen tack för att ni delade med er av era vårdrömmar och skickade "lycka till"- kommentarer
 

Om

Min profilbild