mellanmålsmuffins med chiafrön och banan.
Eftersom jag slutar klockan sju på torsdagar så kände jag att jag nog kommer behöva lite energipåfyllning på eftermiddagen. Så i söndags rörde jag ihop dessa mellanmålsmuffins så att magen inte ska behöva kurra de sista lektionerna.
Mellanmålsmuffins
(ca 10 muffins)
4 ägg
2 bananer
1 1/2 dl rapsolja
2 dl vetemjöl
2 bananer
1 1/2 dl rapsolja
2 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
1/2 dl rågflingor
2 msk solroskärnor
2 msk chiafrön
1 tsk honung
1 tsk bikarbonat
1 krm kardemumma
En nypa salt
1/2 dl rågflingor
2 msk solroskärnor
2 msk chiafrön
1 tsk honung
1 tsk bikarbonat
1 krm kardemumma
En nypa salt
Ev. pumpakärnor att toppa med.
Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop ägg och bananer till en slät smet och tillsätt sedan rapsoljan och honungen. Blanda de torra ingredienserna och häll ner tillsammans med resten av smeten. Klicka ut i muffinsformar, toppa med pumpakärnor och grädda i ca 15 min.
Comment
Postat av: Daniella 🌙
Åhhhhhh får jag dela receptet om jag skriver att det kommer från dej? C:
Svar:
Sandra Leone
Postat av: Felicia
Åh mums! :) Nu blev jag sugen på att baka! Haha! Kramis :)
Postat av: maja
Detta vill jag prova nästa vecka :)
Postat av: Robex Lundgren
mums
Postat av: Ninni
Vad nyttigt! :)
Postat av: Sandra
Åh, det här låter verkligen så gott! Älskar dina recept :)
Trackback