packa effektivt.

 
Sommaren för mig har alltid inneburit resor. Det är nya platser som ska besökas och släkningar som ska hälsas på. Så jag skulle vilja säga att det här med packning är jag ganska bra på och detta är mina bästa tips: 
 
 
Du behöver nästan aldrig så mycket som du tror- så planera outfits som går att kombinera på många olika sätt. Så att du får maximalt med kombinationer med minsta möjliga plagg. 
 
Rulla plaggen- Då håller de sig finare och får inte de jobbiga vikvecken. Lägg också upp allt som du ska ha med dig på sängen innan du packar ned det. Då är det lättare att få en översikt.
 
Reseförpackningar- Jag investerade i ett par förpackningar från Muji för ett tag sedan. Det är verkigen så värt att ha reseförpackningar, tycker jag. Om du tycker att det är trist att lägga pengar på reseförpackninga så går det  att använda prover från butiker/tidningar eller saker en knyckt från ett hotellbadrum.
 
Vätskor på flyg- Jag har en genomskinlig necessär där jag innan packat allt flytande så att jag bara kan slänga upp den på bandet. Detta sparar tid och du måste inte öppna gräva i väskan efter produkter och sedan pilla ner i de där påsarna. Fick t.o.m beröm senast jag reste för att jag verkade så rutinerad i säkerhetskontrollen. Hehe.
 
Om du har pass, biljetter och andra viktiga smågrejer- Förvara dem i en mindre väska, en clutch till exempel. Då har du både koll viktigheterna och kan använda väskan på kvällen. 
 
 
Andra
-Töm plånboken på att onödigt; kvitton, klubbkort etc. 
- Drick vatten under resan, särskilt om du flyger, annars blir en lätt uttorkad
- Skriv packlista

Comment
Postat av: Amanda

Så himla bra tips, är den sämsta packaren någonsin så dessa tips var precis det jag behövde<3

2017-06-20 @ 12:30:18
URL: http://mandasdiary.devote.se
Postat av: Celine

Jättebra tips!

2017-06-20 @ 17:00:07
URL: http://celinelf.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Såå bra tips!!

2017-06-20 @ 22:47:00
URL: http://gabriellasigfridsson.devote.se
Postat av: Carolina

Hej!! Asbra tips!!
Jag kör också på genomskinlig sminkväska för flytande. Hamnade dock i trubbel (OBS bara en gång) för att jag inte lagt i det i en plastpåse så den sura gubben försökte trycka ner hela sminkväskan i en...

2017-06-20 @ 23:13:19
URL: http://instagram.com/xrigo
Postat av: Daniella

är jag creepy som tycker att dina underkläder är hur fina som helst på den här bilden?

Svar: Haha inte alls! <3
Sandra Leone

2017-06-20 @ 23:17:21
URL: http://daniellachanelle.com/
Postat av: Wilda

Bästa tipsen! Nickade på varenda en för att det är precis så jag själv gör men så himla skönt att du gjorde ett sånt här inlägg, så kan jag tipsa och slipper skriva ett själv ;)

2017-06-24 @ 11:01:28
URL: http://reaktionista.se
Postat av: Anna María

Superbra packtips! Jag älskar reseförpackningar och flyttar alltid över mina produkter till mindre förpackningar. Det spar verkligen så mmycket plats.

2017-06-26 @ 07:50:41
URL: http://dnilva.se

Hej!


Jag skulle inte vilja ha någon:
*Reklam eller spam.
*Frågor om bloglovin'-byten
*Vad gör du?/ Allt bra?- kommentarer


Tankar, åsikter, kärleksbrev eller ord i följd: sandra.le.jansson@live.seDet är förbjudet att ta mina bilder utan tillåtelse

this is a viritual hug to all the lonely people

Vad kul att du tog dig tid att kommentera:

Ditt namn här:
Du är såklart värd att minnas?

Din mejladress:

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild