båtfärd och churros.

 
I fredags hängde jag och Klara på food market på Kulturkalaset. Fast inte så mycket egentligen utan vi köpte varsin falafelrulle och tog sedan färjan över till Lindholmen, köpte kaffe på Kokboken som vi drack på piren innan vi åkte tillbaka igen. Sen köpte vi livets churros på ett ställe som Klara spanat in och gick en sväng i trädgårdsföreningen. Livet känns så himla bra nu.
 
Bilder från min instagram

Comment
Postat av: Daniella

Åh, vill du dela med dej av stället? Har aldrig ätit churros men om det finns i Göteborg så skulle jag gärna vilja prova!

Svar: Tyvärr fanns de bara under Kulturkalaset men de kommer säkert tillbaka nästa år. Skulle tro att de kommer ligga i Bältesspännarparken då också. Stället heter kort och gott "Churros". Annars så har jag ätit churros på Liseberg, de är inte heller så dumma.
Sandra Leone

2017-08-20 @ 11:56:29
URL: http://www.daniellachanelle.com/
Postat av: Celine

Åh älskar Matmarknaden! Den brukar komma till min stad varje år också men nu flyttar jag därifrån bara några dagar innan den dyker upp i staden :(

2017-08-20 @ 16:26:37
URL: http://celinelf.blogg.se/
Postat av: johanna

fina bilder!

2017-08-21 @ 17:16:19
URL: http://jojosmind.blogg.se/

Hej!


Jag skulle inte vilja ha någon:
*Reklam eller spam.
*Frågor om bloglovin'-byten
*Vad gör du?/ Allt bra?- kommentarer


Tankar, åsikter, kärleksbrev eller ord i följd: sandra.le.jansson@live.seDet är förbjudet att ta mina bilder utan tillåtelse

this is a viritual hug to all the lonely people

Vad kul att du tog dig tid att kommentera:

Ditt namn här:
Du är såklart värd att minnas?

Din mejladress:

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild