vietnamesiska vårrullar.
Har velat testa att göra vietnamesiska vårrullar hur länge som helst men det har inte riktigt blivit av. Så nu när termometern visar 27 grader och jag och mamma köpt rispapper samt en sås som vi inte förstod var det stod på inne på Saigon passade det perfekt.
Det är megaenkelt; en tar bara en blandning av krispigt, salt, sött. Rispappret blötte vi i kallt vatten i ca 30 sekunder och sedan slängde vi på tofu, gurka, morötter, salladslök, cashewnötter, avokado och en dipsås. Ät och dö lycklig.
Comment
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★
Åh det ser verkligen jättegott ut :)
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film
åh vad mumsigt :D
Postat av: Lovisa (wildisland)
Jag ÄLSKAR vietnamesiska vårrullar! Har aldrig haft cashewnötter i däremot, får pröva det nästa gång!
Postat av: Sandra Bergström
Ah! Har rispapper i skåpet men har jämt tänkt att det kräver mycket planering pga SÅ många ingredienser så har aldrig orkat. Men så ser jag detta?! och fattar att 'ja såklart, så kan en ju också göra' - gott och enkelt. Tack!
Trackback