vietnamesiska vårrullar.

 
Har velat testa att göra vietnamesiska vårrullar hur länge som helst men det har inte riktigt blivit av. Så nu när termometern visar 27 grader och jag och mamma köpt rispapper samt en sås som vi inte förstod var det stod på inne på Saigon passade det perfekt.
 
 
Det är megaenkelt; en tar bara en blandning av krispigt, salt, sött. Rispappret blötte vi i kallt vatten i ca 30 sekunder och sedan slängde vi på tofu, gurka, morötter, salladslök, cashewnötter, avokado och en dipsås. Ät och dö lycklig.

Comment
Postat av: Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh det ser verkligen jättegott ut :)

2016-07-25 @ 18:58:26
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

åh vad mumsigt :D

2016-07-27 @ 12:21:37
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Lovisa (wildisland)

Jag ÄLSKAR vietnamesiska vårrullar! Har aldrig haft cashewnötter i däremot, får pröva det nästa gång!

2016-07-28 @ 17:27:47
URL: http://wildisland.se
Postat av: Sandra Bergström

Ah! Har rispapper i skåpet men har jämt tänkt att det kräver mycket planering pga SÅ många ingredienser så har aldrig orkat. Men så ser jag detta?! och fattar att 'ja såklart, så kan en ju också göra' - gott och enkelt. Tack!

2016-07-29 @ 18:04:31
URL: http://vardagskonst.se

Hej!


Jag skulle inte vilja ha någon:
*Reklam eller spam.
*Frågor om bloglovin'-byten
*Vad gör du?/ Allt bra?- kommentarer


Tankar, åsikter, kärleksbrev eller ord i följd: sandra.le.jansson@live.se



Det är förbjudet att ta mina bilder utan tillåtelse

this is a viritual hug to all the lonely people

Vad kul att du tog dig tid att kommentera:

Ditt namn här:
Du är såklart värd att minnas?

Din mejladress:

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild