home for christmas.

 
Hej gullon! Idag är det min sista dag i skolan! Inte klokt, ju. Fy vad jag har slitit med skola de här sju veckorna. Nu ska jag njuta till 100% av en pluggfri helg och få lite julkänsla på riktigt. Helgen kommer inledas med en trip till Köpenhamn med mamma och mormor vilket kommer bli så mysigt. Sen ska jag åka hem till mamma över jul. Då ska jag göra julgodis, promenera runt sjön med en podcast i öronen och äta risgrynsgröt till frukost framför julkalender. tyvärr kommer jag behöva varva julledigheten med  plugg men det glömmer vi för stunden, va?
Hur ska ni fira jul?

Comment
Postat av: Ellen Lindberg

Så fint ändå (trots plugg)! Jag har planerat ihop med familjen att vi ses hos mamma och pappa kvällen innan julafton, alla sover över och sen vaknar vi upp ihop och äter julfrukost tillsammans <3 Efter lunch kommer jag sen sätta mig på en buss och åka till Öland för att fira kvällen hos Johans familj. Ser så mycket fram emot det!

2016-12-18 @ 12:21:07
URL: http://lindbergellen.webblogg.se/
Postat av: Felicia Karlström

Åh låter underbart! :) Själv så åker jag hem till Sundsvall på fredagen och firar med familj och släkt över helgen, ska bli så mysigt! :) Can't wait! Kramis!

2016-12-18 @ 18:24:15
URL: http://storasysteralskarmode.blogg.se/

Hej!


Jag skulle inte vilja ha någon:
*Reklam eller spam.
*Frågor om bloglovin'-byten
*Vad gör du?/ Allt bra?- kommentarer


Tankar, åsikter, kärleksbrev eller ord i följd: sandra.le.jansson@live.seDet är förbjudet att ta mina bilder utan tillåtelse

this is a viritual hug to all the lonely people

Vad kul att du tog dig tid att kommentera:

Ditt namn här:
Du är såklart värd att minnas?

Din mejladress:

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild