allt är vid liv.

 
De senaste dagarna har jag ägnat åt att pyssla om ett par surdegar och att koka rödbets-rabarber- och lakritsmarmelad. Ja, det blev gudomligt gott. Nu ska jag baka ut några frukostfrallor som ska jäsa över natten. Vet inte riktigt när jag blev så kusligt huslig. 
 
 

kvällshäng.

 
Idag, när jag vaknade, var jag intrasslad i både täcke och mjuka armar och låg kvar och bara andades en stund innan han också vaknade. Sedan fick jag frukost lagad till mig. Lyx! Nu läser jag den sista Harry Potter-boken; det är lika magiskt varje gång och jag har en kvarlämnad pojkvänströja på mig, bra saker vid attack-saknad.
 
ps. Det finns en liten turkos gilla-knapp i slutet av alla mina inlägg. Klicka gärna där så ser jag vad ni gillar lite extra här på bloggen.

I´ve been blessed with a wilder mind.

 
Min gårdag handlade mest om att försöka bli människa igen efter lördagsnatten, men så kul vi hade! Jag tror på riktigt att jag känner världens bästa personer. Idag började jag med morgonyoga och långfrukost och jag hann ut på en kort promenad innan regnet börjar smattra på rutan. Jag försöker att andas i små fyrkanter.

efter tentan.

 
Idag skrev jag min sista tenta så nu är det slut med basåret och hej sommarlov! Jag var såklart galet pepp vid halv ett när tentatiden var slut och halvskuttade iväg genom staden...
 
 
och upp i min pojkväns famn. Vi lunchade på condeco och jag åt linssoppa och han vegansk buffé (alltså tar helt åt mig äran för att ha fått honom att äta mer vegetariskt <3).
 
 
Vi pussades hej då och han sprang till vagnen.
 
 
Jag promenerade iväg och kikade i några affärer. Det är en megakonstig känsla att veta att jag inte börjar med nya kurser på måndag.
 
 
Sedan begav jag mig mot mammas jobb men stannade och fotograferade detta mysig skyltfönster. Dessutom kan man nästan skymta mig i min glossiga regnjacka.
 
 
Mamma och jag stannade vid Blomsterlandet och köpte två säckar täckbark plus färska kryddor att plantera ut, flott va?
 

barfota fötter om vårkvällarna.

 
Jag har intensivpluggat i nästan tre veckor nu så att jag varje kväll knappt orkar hålla ögonen uppe när jag stapplar in genom ytterdörren. Men igår kväll smög jag ut med barfota fötter för att fotografera rhododendronbuskarna och ta några välbehövliga andetag. Alltså när hann det bli så grönt!? Idag har allt börjat på nytt och vi har suttit med papper och böcker utpridda över två hela bord och sedan vallfärdat till pressbyrån för att köpa studentkaffe för en tio.
Kan ni inte berätta något fint för mig?

rastlöst.

 
Inget är som att promenera med musik på hög volym gemon hårda vindar. Låta det blåsa igenom varje sinne och öppna andningsvägarna. Jag har hastat omkring för länge. Börjat hitta fel på min starka kropp och i min frispråkiga själ. Jag har bara sett ojämn hud, jag har bara sett låga prestationer. Därför var det så himla fint att få komma iväg till mormor. Att få bär till frukostfilen och snosa bland jordgubbslakan och försöka svara på frågan om inte bladen är lite grönare idag än de var igår medan vi äter varsin hjortronglass.

the best case scenario.

 
Hej kompisar! Nu vill jag bara ha sommar. Kunna äta glass vid kanalerna och fläta in små blommor i min pojkväns skägg eller sätta dem i knapphålet på jeansjackan. Men innan dess har jag crazy mycket att göra i skolan så uppdateringen kommer ligga ganska lågt här (lägre än vanligt) men vill ni ändå hänga med mig så finnes jag som @sandra_leone på instagram. 
puss.

beijing8.

 
Idag, som pluggpaus, bjöd mamma på middag på beijing8.
 
 
Det ligger på Magasinsgatan 3 och har världens finaste inredning plus billiga dumplings. <3
 
 
Jag käkade vegetariska med zucchini och morötter och mamma med kyckling. 
 
 
Vi båda hade ångkokt broccoli med vitlök till och herregud vad gott det var. Ett megatips!
 
 
Sedan gick vi på regniga kullerstensgator och såg Familjen Bélier på bio som var perfekt för mitt virriga/tentastressade humör. Alltså grät och skrattade om varannat till denna film. Så mycket kärlek och feel good, se den.

wilder mind.

 
 
Hej allihopa! Jag är mitt i tentaslutspurten och lyssnar på Mumford &sons nya album, skriver ut instuderingsuppgifter, äter gröt och köper väldigt mycket kaffe. Kan inte fatta att detta är är mina sista tentor. Sen är det hej då, basår, hej sommar, hej vila, hej nytt. Ändå ganska spännande. 
 

"se upp så att ni inte också blir sådana jävla svin."

 
Saker jag inte råder över:
↠ Vad andra tycker om mig
↠ Att det går bra för andra
↠ Andras beteende emot mig
 
Saker jag råder över:
↠ Vad jag tycker om mig själv
↠ Att jag gör mitt bästa alltid när jag kan
↠ Mitt beteende emot andra

bananpannkakor.

 
Bananpannkakor är en frukostfavorit. Plus att det är så himla enkelt. Jag brukar mosa en banan och blanda med ägg och något slags matfett, t.ex. kokosolja/rapsolja/smör. Servera med valfri topping, en kopp te och GPs kulturdel.

klockan nio-lista.

Säg något som du är stolt över men som du aldrig får tillfälle att skryta om: Att jag kan namedroppa mänga konstnärer, möbeldesigners, kläddesigners och skulptörer när jag ser deras verk. Plus att jag oftast kan dra lite bakgrunsfakta, eftersom många av mina kurser i gymnasiet handlade om att gå på muséer, titta på konst och skriva arbeten om det. Tyvärr så har jag nästan inga vänner som har intresse för sånt alls...
 
Vilka är dina ofta använda emojis? galna smile-emojin, Kaffekopps-emojin och den rosa blomman.
 
Vad gjorde du igår kväll? Dansade fötterna av mig på Chalmers Valborgskalas, pussade på pojkvännen som stod vid badtunnorna och drack ingefärsmojito.
 
En bild som symboliserar denna dag:
 
 
Detta är egentligen en bild från igår när jag käkade baklängesmiddag men tyckte att den passade idag också för att den gosiga stämningen från igår har hållit sig kvar idag.
 
Vad åt du till frukost idag? Min allra mest lyckade äggröra, grönt te och ett rostat bröd.
 
Vilket är ditt lyckonummer? 13, för att jag är en sådan himla rebell (!!!), nejdå men det är mitt födelsedatum och även min pappas.
 
Hur såg du ut som artonåring? 
 
 
Här är artonåringen som precis blivit bjuden på spa av sin bff <3
 
Vilket är ditt senaste köp? En Ingefärsmojito
 
Är du allergisk mot något? Nej, och det är verkligen något jag är sjukt tacksam över.
 
Hur länge har du varit utan sömn som längst? Tror att det kan vara 36 timmar. Jag och ett par vänner bestämde oss för att dygna ute i en sommarstuga på västkusten. Vi åt mycket kladdkaka och åkte roddbåt vid tre på morgonen.
 
Vilken tid på morgonen vaknar du? 05.45 som mitt alarm står på på vardagar.
 
Hur ser du oftast ut till vardags?
 
 
Ganska mysig och ruffsig i håret.
 
Ett ord som du aldrig lyckas stava rätt: "necessär" ← har googlat fram detta.
 
Bilderna är ifrån min instagram @sandra_leone

Om

Min profilbild