höstligheter.

[bilder]
 
Jag ska stryka under ord i böcker
Jag ska dansadansadansa hela nätter i rostrött läppstift och svarta klänningar
Jag ska träna
Jag ska plugga
Jag ska skriva tentor
Jag ska baka äppelpaj
Jag ska bryta 0,5-stift när jag skriver betraktelser i slitna anteckningsblock
Jag ska gå på muséer
Jag ska dricka kaffe på caféer och tänka att detta är jag värd efter alla matlådor jag släpat
Jag ska testa veggo-recept 
Jag ska äta varma croissanter
 
Vad ska ni göra i höst?

Comment
Postat av: Hanna

jag ska bruncha. gå på franska muséer när det regnar ute. köpa nya varma mössor, vantar och halsdukar. jag ska dricka varm choklad. jag ska se på filmer. jag ska traska i lövhögar och fota hur träden ändrar färg. jag ska prata franska franska franska. jag ska andas frisk höstluft om mornarna när jag vandrar iväg till skolan. och jag ska skriva en massa ord i min moleskine-dagbok.

2014-10-11 @ 21:25:02
URL: http://stjarnklarts.blogg.se
Postat av: Sofia

Jag ska påbörja en ny dagbok. Jag ska dricka en hel massa varma drycker gå ut på höstpromenader och bara se mig omkring. Jag ska njuta av långa frukostar och läsa om mina favoritböcker.

2014-10-12 @ 10:39:00
Postat av: Nastasja

Just nu gör jag det som är allra bäst: är i England hos mormor och ska åka vidare till vänner längre upp och sen avsluta i Edinburgh. Gå bland alla tegelstenshus, dricka kaffe, lyssna på Harry Potter, skydda mig från regnet och krama om så himla saknade människor.

2014-10-12 @ 11:39:32
URL: http://nastasja.blogg.se
Postat av: Jennifer

Jag ska äta sötsyrliga satsumas med tunt skal, promenera på tomma stränder, frysa i storm vindarna som river och drar i kläderna, värma fingrarna kring en take-away-kopp med hett té som jag köpt i parken, lära mig göra perfekt skummad mjölk, försiktigt börja prata tyska igen och våga varje dag.

puss och tack för finaste bloggen! <3

2014-10-12 @ 17:18:24
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/
Postat av: Marie

Ohhh underbaaaart =D,,

2014-10-12 @ 19:48:36
URL: http://myflowergirl.blogg.se
Postat av: Maria

Jag ska läsa massor med böcker, lära mig nya spännande saker på jobbet, kolla serier, fota när jag känner för det och bada massor med badkar!

2014-10-12 @ 20:52:32
URL: http://dreamsof.se/
Postat av: julia

Jag skulle vilja säga att jag ska åka tåg någonstans när rutan blir blöt av regn, att jag ska sitta på caféer i tidlöshet ända tills det är kolsvart utanför och personalen säger att de faktiskt stängde för en timme sen, att jag ska ta långa dagar framför teveserier och att jag ska läsa massa böcker i brist på annat att göra. Och att jag ska laga vegetariska rätter, köpa kläder på andrahands, sitta vid pianot en timme varenda kväll och gå i skolan bara några timmar om dagen.

Men så kommer det nog inte att vara. Istället ska jag gå i skolan hela dagarna och plugga hela kvällarna och försöka klämma in att spela minst en kvart på pianot någon dag och att köpa en takeaway-chai innan bussen går.
Jag ska inte glömma bort att le mot skolkompisar, att glädjas åt mina favoritkurser och att inse hur bra jag har det. Det ska jag inte glömma bort när det känns som att jag drunknar i höstlöven.

2014-10-12 @ 21:59:57
URL: http://minatmosfar.wordpress.com
Postat av: Chris

ÅÅÅÅ va glad jag blev av detta!

Efter min två-veckors solsemester i detta spännande land ska jag hem, umgås med mina föräldrar, träffa kompisar som är nyinflyttade, äta massor av linser, trösta min farmor, äta frukost på brogyllen med en gammal klasskompis som jag saknar, hoppas på att jag kommer in på skolan jag sökt, tjäna pengar på ett eller annat sätt igen, äta av de dadlar jag köpt härifrån och ge min pojke det jordnötssmör jag köpt där texten står på hebreiska så vi kan äta det och kaffe tillsammans som vi alltid gör till frukost efter en natt då vi sovit tätt intill varandra

2014-10-12 @ 22:48:56
URL: http://frystahallon.devote.se
Postat av: Emelie - Lever drömmen i Paris!

Croissanterna kan jag skriva under ett hundra procent! Blev som minst en idag, och givetvis en imorgon. Här är utbudet oändligt!

Och tack, ja, visst är vardagsromantiken vacker? Nog det som betyder mest, när allt kommer omkring.

2014-10-12 @ 23:22:35
URL: http://sockerskrin.blogspot.se

Hej!


Jag skulle inte vilja ha någon:
*Reklam eller spam.
*Frågor om bloglovin'-byten
*Vad gör du?/ Allt bra?- kommentarer


Tankar, åsikter, kärleksbrev eller ord i följd: [email protected]



Det är förbjudet att ta mina bilder utan tillåtelse

this is a viritual hug to all the lonely people

Vad kul att du tog dig tid att kommentera:

Ditt namn här:
Du är såklart värd att minnas?

Din mejladress:

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild