skriva av sig sina sorger.

 
Tänker på er som sitter bakom skärmarna och undrar vilka ni är. Vem ni älskar mest, vad ni önskar er och vad ni skulle göra om ni hittade en låda med ett dussin mjuka kattungar.

Comment
Postat av: ellen

jag tror jag tycker himla mycket om min allra allra bästa vän. hon har rött hår och avskaft nagellack. vi sitter bredvid varandra på lektionerna, puttar på varandra, slåss, kramas, pussas. ibland pratar hon med mig så att jag inte hör vad läraren säger, men det gör oftast inte så mkt. hon äger. vi tror att vi är kosmiska tvillingar. faktiskt mkt troligt tillomed.
jag önskar mig inget annat än hennes allra bästa. att hon mår bra. att hon är glad. att hon känner sig tillfredsställd med livet.
skulle jag hitta en låda med kattungar i skulle jag nog förmodligen vilja behålla dom allihopa. jag är dock en smula försiktig när det kommer till djur, kanske mest katter, då min farfars katt bet mig när jag var liten. jag skulle nog behålla en, kanske två så att de kan vara sällskap åt varandra. resten skulle jag nog ge bort till kompisar, eller sälja.
kram

2014-05-31 @ 23:47:15
URL: http://ellenerikssonn.blogg.se
Postat av: maja

Jag tror att jag älskar min lillasyster mest. Det finns inget att vara rädd för i den relationen, hon kommer alltid vara min lillasyster och om vi tjafsar lite så är det glömt om en kvart.
Jag önskar mig världens bästa sommar.
Och om jag hittade en låda med ett dussin mjuka kattungar skulle jag ta hem den och ge kattungarna aldrig-växa-upp-piller.

2014-06-01 @ 10:11:07
URL: http://majjaeriksson.blogg.se
Postat av: Beatrice

Vem jag älskar mest är så svårt att svara på, men jag vill gärna leva resten av livet med min pojkvän, som även är en av mina bästa vänner sen många år tillbaka.
Jag önskar att Sverigedemokraterna inte fanns som parti, och att deras värderingar inte existerade på denna jord. Och att pengar växte på träd som de kan göra i Sims.
Om jag hittade en låda med kattungar skulle jag ta två allergitabletter om dagen tills jag hade hittat bra hem åt dem allihop. Helst hos folk jag inte känner, för att minimera risken för att ta massor av allergitabletter, men kattungar är ju bra söta ändå!

2014-06-01 @ 11:46:10
URL: http://herbariumet.blogg.se
Postat av: Emma

Jag älskar min lillebror, så mycket. Jag älskar hur han springer mot mig för att kramas när vi inte setts på länge, jag älskar hur han kommer in på mitt rum om morgonen och kryper ner under täcket så att jag får värma hans kalla fötter, jag älskar att pussa hans lena kinder och hans ballong-mage.
Jag önskar så himla mycket just nu, men kanske mest önskar jag en egen lägenhet i Paris eller London.
Om jag hittade en låda full med kattungar skulle jag ta allesammans med mig under täcket och ligga där och mysa hela dagen lång.

2014-06-01 @ 18:53:02
URL: http://glittrigamoln.blogg.se
Postat av: stina

Jag älskar min bästa vän mest. Hon har lockigt hår och är den tryggaste personen jag vet. Hon finns alltid där, och hon förstår jämt.
Just nu önskar jag mig att jag tar mitt körkort imorgon.
Och kattungarna skulle jag helst behålla själv, även om det nog inte är praktiskt möjligt.

2014-06-02 @ 22:19:09
URL: http://stinasusa.blogg.se
Postat av: hanna, förbanna

jag älskar min pojkvän/fästman/sambo, mamma, pappa och min lillebror som inte är så liten längre mest. Önskar mig en riktigt somrig sommar med sol, bad, bruna ben och solblekt hår. Om jag hittade en låda med kattungar skulle jag introducera dem varsamt för mina fyra/tre/ett-åriga katter som redan finns hemma hos mig och sen skulle jag nog bli hemmamamma till dem ett tag. Katter är bäst!

2014-06-04 @ 18:21:22
URL: http://hannaforbanna.blogspot.com/
Postat av: Alicia

Åh,mumin!

Och grattis grattis grattis till din student,ta hand om dig nu! Kram.

2014-06-15 @ 21:46:48
URL: http://flugsvampar.blogg.se

Hej!


Jag skulle inte vilja ha någon:
*Reklam eller spam.
*Frågor om bloglovin'-byten
*Vad gör du?/ Allt bra?- kommentarer


Tankar, åsikter, kärleksbrev eller ord i följd: [email protected]



Det är förbjudet att ta mina bilder utan tillåtelse

this is a viritual hug to all the lonely people

Vad kul att du tog dig tid att kommentera:

Ditt namn här:
Du är såklart värd att minnas?

Din mejladress:

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild