Känn ingen sorg.

 
Vilar huvudet på en kudde, lyssnar på Gbg-regn.
Idag tog jag med kram-Julia, hipster-Julia, alltingsomärfint-Julia och åkte in till stan. Vi fikade till bristningsgränsen, pratade om den fuktiga värmen med personalen på Beyond Retro och drack öl på en uteservering mest för att vi kunde. Så blir det väl när man fyllt sitt artonde år. Sedan såg vi Känn ingen sorg och hjärtat sprack men hämtade sig något efter lite skönsång på tomma kullerstensgator.

det allra bästa med sommarstugan.

 
Att äta youghurt ur en liten burk
Att få bli alldeles uppvärmd av en brasa
Att ha hur omatchande lakan som helst
Att vakna av ett åskoväder
Att hitta spår av farmor och farfar
Att aldrig veta vad man kan finna överhuvudtaget
Att få spontanbesök fast man själv är iklädd pyjamas men det gör ingenting alls
Att man inte behöver sluta drömma fastän man vaknat.

sommarmelankoli.

 
 
Är det mycket nu? Nä, nä det är ganska lite nu, det är ju sommar och så. Klart det händer att lite kan bli mycket och att det blir lite mycket då. Så då finns den ändå på riktigt; sommarmelankolin. Summer time sadness. Men det är okej. Det är okej att inte vara okej.

on ira.

 
"Jag tror att jag ska kasta mig genom ditt fönster.
Bara rusa rakt in i ditt liv"
-H.H

rastlösa änglar och virvlande dårar.

 
Jag har promenerat längs vägarna med kameran och fransk musik i öronen samt en burk att samla blåbär i. Med tanke på de omständigheterna och att kameran blev tung mot axeln fick jag åka in till centrum för att få ihop till min blåbärspaj. Sommarstugelivet.

tänk om jag ångrar mig och sedan ångrar mig igen.

 
Tempraturen i mig har gått ner efter att ha packat upp det sista, startat en tvättmaskin och glömt ett vitt lakan. Men det är sådant som händer. Det känns i alla fall fint att få vara hemma.

...kanske om alla bara log

[Source]
 
Sitter med benen uppvikta under mig och håret som torkar i en eftermiddagssol. Jag har skrivit en packlista för imorgon åker jag iväg igen och det kommer bli riktigt fint tror jag.  Vill ni lite symboliskt följa med mig finns jag som sandra_leone på instagram.

ett brev till dig.

 
Hej på dig!
Det här är till dig bakom den andra skärmen. Du kanske är här för första gången eller så hittar du lika bra här som på din egen bakgård. Jag känner inte dig så bra och vet inte om du är här för att titta på bilder, läsa om vad jag gjort idag (ätit äpple med ett löv på, haft körlektion och druckit karibiskt te), eller kanske lite båda. Vem du än är så är du säkert hur vacker som helst och det är så trevligt att ha dig här. 
Kram Sandra 
 

Wasted on fixing all the problems that you made in your own head

 
Idag har jag varit ännu längre ut på västkusten. Gått på akvarellmuséet och ätit créme brûle. Nu ska jag mysa ner under ett täcke och dricka karibiskt te och lyssna på Mumford& sons.

break the day open.

 
Jag har förmodligen sovit för lite och sprungit omkring i Göteborgsnatten för länge men när man känner så fint folk som jag funnit är det svårt att låta bli och lätt att tänka att sommaren är en tid för drömmar.

från en båt.

 
Såhär trivs jag allra bäst. Såhär samlar jag intryck, märker mönster, hittar på historier och ser världen.

jaga mig, jag är allt du vill ha.

 
Minns sommarkvällar på stugan då jag vinglade iväg på farfars gamla rostiga cykel. Jag cyklade längs stugorna tills vägen tog slut och jag fick vända tillbaka. Det är fint att den finns där. Alltid för mig att låna.

om den finaste sommarfrukosten.

 
Vi promenerade iväg i skogen längs sjön, fann en någorluna övergiven och sliten brygga där vi dukade upp våra frukostbestyr. Jag hade ritat ett kort eftersom du älskar Grumpy Cat så himla mycket. Sedan fick vi besök av en and och matade den med kex. Hoppas att din artonde födelsedag var den bästa.
 
 
 
 
 
 

här försöker vi bara överleva.

 
Idag fyller världens bästa flicka 18 år

kärleken skonar ingen så vill du ha en idiot lägg din hand i min.

 
En dag tog vi båten från vår lilla sommarstuga och åkte till Mässkär. Några släktingar har en stuga där och det är vackert var man än sätter fötterna. De bjöd på bastu och fika med sju sorters kakor långt in på natten.
 

för när fanns det senast tid för sådant?

 
Det bästa med ett sommarstugeliv är lugnet. Man vaknar av sig själv när gardinerna inte längre orkar stänga ute morgonljuset och möts av ett dukat frukostbord (eftersom pappa alltid lyckas ta sig ur sängen tidigare än mig). Sedan kan man sträckläsa en bok eller två och vardagen då vi alla kippade efter andan är väldigt långt borta.

midnattsbaladen.

 
Vi har en brygga vid sommarstugan. Där spenderade jag många barfotanätter, blev myggbiten och såg ut över vattnet till Sandön så som jag gjort alla mina somrar

jag viskar så mycket högre än du skriker.

 
 
I Göteborg finns det en rosträdgård mitt i stan. Bilbullret och plingadet från spårvagnarna känns så långt borta när man istället kan sticka näsan bland pigga rosor och höra knastret från grus under fötterna. Det stället kallas Trädgårdsföreningen.

seven types of flowers.

 
I den finska midsommarnatten plockade jag sju olika sorsters blommor och pappa hittde ett rött staket som jag kunde saxa över sju gånger. Sedan somnade jag med skrattet i magen, i sängen där farmor och farfar brukade sova. På sommarstugan.

man kan ju liksom inte lämna tillbaka livet oanvänt.

 
Igår kom jag hem, bar runt högar av smutskläder och fortsatte hantera mitt uppackningskaos. När jag fått undan det mesta låg jag och min finaste vän ihoptrasslade på 1.20 sängen och lyssnade på Jonas Gardells sommarprat.

Om

Min profilbild