när man släpper taget tar man steget.

 
Låg och tänkte på detta igår kväll. Hur jag bäst och kortast skulle formulera mig. Jag kommer inte uppdatera den här bloggen mer. Jag känner att jag behöver komma bort och göra något annat, kanske starta en helt ny blogg. 
 
Det känns tungt för jag har hittat så många fina vänner här men självklart kommer jag finnas kvar på instagram, twitter och weheartit. Jag har även försökt återuppta min flickr. Och närsomhelst så fort ni vill så kan ni skicka ett litet mejl till mig (lingers@live.se) fyllt med precis vad ni vill. 
 
Kramar och ta hand om er ♥

fyra favoritfilmer.

 
I Across the universe lämnar Jude England för att söka upp sin pappa i USA och träffar då Max och dennes syster Lucy. Tillsammans   träffar de färgstarka människor i New York och tar sig igenom nästan alla Beatles-låtar. Helt klart min favoritmusikal.
 
 
Stolthet och fördom är filmen jag aldrig tröttnar på och handlar om Elisabeth Bennet och Mr Darcy. Deras kärlek blir ständigt misshandlad av missförstånd och såklart stolthet och fördom. 
 
 
An Education är en lite ovanlig historia som handlar om Jenny. Hon är 16 år och måste göra valet mellan att leva ett liv fullt av bara dans och Parisresor eller fortsätta jobba mot utbildingen hon vill nå.
 
 
500 days of Summer handlar om en tjej som inte tror på riktig kärlek och en kille som faller stenhårt för henne. Jag älskar Zoey Dechanel hon har en så himla underbar stil som får en att älska filmen ännu mer.

Hummingbird Bakery.

 
Detta är chokladdrömmen. Den är både kalasgod och vansinnigt enkel att göra. Receptet är ifrån denna bok och vill ni baka själv finns receptet här ♥

påsklovspyssel.


Under påsklovet har jag hunnit göra världens enklaste smoothie som består av en halv banan, en näve blåbär och så mycket youhurt och kanel som man vill ha.
 
 
Jag har sytt mig ett litet iPhone-fodral utifrån den här beskrivningen.
 
 
Samt ätit den godaste äppelpajen någonsin. 

era berättelser.

 
Igår vaknade jag som lilla skeden med en fin grabb, det gjorde min dag. 
 
 
Vi satt på ett tåg och åt nötter medan mörkret skymde utanför och jag tänkte att det var första gången på länge vi gjorde något bara mamma och jag.
 
Igår tröttnade jag på allt som hade med min nya stad Göteborg att göra så jag bokade en sista minuten till Stockholm och mamma och det var det bästa jag gjort på länge.
 
 
 
Vaknade tidigt ligger kvar i sängen tänker att det är lov njuter av solen njuter av ledigheten äter bästa lovmaten, somnar på kvällen med känslan av att det har varit en bra dag.
 
 
Åt två grillade chèvremackor och såg skymningen från fotografiska, natten var nästan varm.
 
Utomhusfrukost, solskenpromenader, glassätande och tågåkande blir så bra med världens bästa vänner.
 
 
Min gårdag var ledig och jag njöt av våren tillsammans med min häst.
 
Jag var med min bästa vän i hennes pojkväns stora föräldrar fria hem där vi låg i varsin soffa i famnarna på våra fina pojkar och såg en film som fick magen att vika sig av skratt.
 
äter tre glassar på soldäcket vid slottet och skrattar bort hela eftermiddagen med de jag gillar bäst.

Tack alla ni som ville bidra med en historia.

spring.

1, 2, 3, 4, 5, 6
 
 Spring, halka och kollidera. Spring fel för att det känns så rätt. Spring för livet. Spring in i någon. Spring till våren.

det är lätt att snurra till det med tiden.

 
Idag gjorde jag scones till frukost. Min prickig blus fladdra i vårvinden och vädrar ur doften av L´eau de Chloé, och cigarettröken som fastnar om man står för nära. Snart ska jag ta in den och spendera resten av denna vårdag utomhus.
 
Skulle inte ni kunna skriva en enmeningsberättelse om er gårdag till mig? Som jag sedan publicerar i ett inlägg.

worry is a misuse of imagination.

 
Mitt påsklov fortsätter vara så bra det bara kan bli med solsken och äppelkräm på verandan. Igår var det Harry Potter-mys och vi låg på hög i brist på sittplatser, kramade om saknade vänner och lyssnade på musik som fick revbenen att darra.

påsksummeringen.


I lördags åt jag massor av gott blandannat sill, lax och memma.
 
 
I söndags hade jag på mig min mintgröna tröja och åkte på en utflykt till IKEA och kom hem med en bok och påskliljor.
 
 
I måndags promenerade jag och mamma i 2 och en halv timme i solskenet. När vi kom hem åt vi flygande jakob. 
 
Kan ni inte berätta något fint om eran påsk?

två böcker jag grät till.

 
 
 
 
En Dag- David Nicholls är en historian om Emma och Dexter som träffas den 15 juli 1988. De bestämmer sig för att träffas nästa år också, året efter det och alla år som följer. Den första bok jag grät till förövrigt.
 
 
Igelkottens elegans- Muriel Barberry blandar lyrik och reflektioner om livet i huvudpersonerna Paloma och en kvinnlig portvakt. Jag bläddrade förbi den sista sidan på ett tåg från Stockholm och grät så ljudlöst jag kunde från Skövdestation och hem.

bonjour printemps.Så mycket solsken över tillvaron.

Om

Min profilbild