jag har ätit klyftpotatis.

 
Igår blev det sommarlovsmys med Hanna. Vi åt scones samtidigt som vi såg Stolthet och fördom, vi fortsatte sedan genom tiden till med filmerna An Education och Across the universe. Under tiden smaskade vi på bigarråer.

dubbelt glädjerus.


Solen ler mot lilla Göteborg och mot mig. Jag njuter av goda frukostar innan det bär av till jobbet, drömmer drömmar i mina fina blommiga lakan och luktar hallon hela tiden.
 

Lyckades också bli en av finalisterna i en fototävling med min bild C'est Paris vilket ledde till dubbelt glädjerus.
Här kan man se min bild
 

Glädjerus


 
Överraskades av ett gäng fina kommentarer idag. Tack blogg.se och tack ni fina för all uppmärksamhet. Välkommna hit alla, hoppas att ni trivs.
 
Nu på kvällen tog jag och mamma en cykeltur under mörka moln men vi skonades tack och lov ifrån ett regnfall.
 
 

Droppar

 
Det blev en fin dag igår trots att gårdagen lämnade dessa stora droppar på bladen. Jag slet mig igenom jobbet, träffade Hanna som hade lite spännande nyheter och sedan åt vi en halv kladdkaka var.

jag vet att varje dag har en soluppgång .

 
Dessa regniga dagar muntras upp av goda frukostar och fina kommentarer. Det är ni som gör det, ni som läser, det är ni som lyser upp mina grå dagar. Tack mina fina läsare, ni är så bra.
 

Det kan hända att vissa bilder i designen inte syns efter bytet till nya blogg.se men oroa er inte det löser jag.

vi gick långt här du och jag kanske så långt vi kunde gå.

 
Jag längtar hela tiden nuförtiden. Jag längtar tills mitt sommarjobb tar slut och jag kan börja leva på sommarnätterna. Jag längtar till sommarstugan i Finland där det aldrig mörknar, man äter frukost i solsken och tappar all uppfattning om tiden. 
 
Vart längtar ni?

jag vill vara något som känns.

 
Idag är jag mitt sommar-jag. Ett jag som är så olikt mig själv men ändå så övertygande att det känns. Mitt sommar-jag finns då all stress och prestationsångest dött för stunden för att sedan återvända i höst. Men idag, idag är jag fri.

Har ni ett sommar-jag?

så fort han öppnat ögonen försvann drömmen och allt som blev kvar var en dålig eftersmak.

 
Igår satt jag på min säng och läste Mordet i Eiffeltornet. En mysig sommardeckare med glittrande beskrivningar av ett 1800-tals Paris. På kvällen blev det te och gröna kulor. Förädiskt gott.

strawberry fields forever.

 
 
Glad midsommar mina fina

natten som aldrig blev mörk.

 
Igår lyfte jag tunga bord på mitt sommarjobb, hittade fiskben på botten av en sjö, tog årets första dopp med Julia, upplevde min första festival för i år på MTV world stage. Massa dans och brus och bra musik. Vädret var fantastsikt och det mörknade aldrig. 

över alla taken runt i hela staden.Njuter av ledigheten jag har mellan jobbet och sömnen genom att ta en spontanpromenad, lyssna på musik fotografera. På vissa ställen stannar jag till för att läsa en stund. Det är fint att ha tid.

Sommarlovs jobb

Andra dagen av sommarjobb och jag har utfört glamorösa sysslor som t.ex. strimlat ett löjligt antal papper, fått olja i håret och jagat dagisbarn. Tröstar mig med att det säkert kan ha varit värre. 

 

Min blogg har också flyttats över till nya blogg.se. Ska se om jag kan lösa mysteriet med att hitta kommentarerna som jag inte godkänt.


Tack alla söta som har röstat på min bild. Det går fortfarande att rösta på min bild här och man kan rösta en gång per dag.


DofterIdag doftar världen regn, snart doftar köket kyckling och ris och min katt doftar hemma.

Sommarnatt


(Fångat med iPhone 4S)
Nu har jag döpt en bildmapp till sommar 2012. Nu ska här levas.

Lever livetFörsta sommarlovsdagen och jag åt en kalasgod frukost på morgonen, dansade till Håkan Hellström, planerade inför sommriga dagar och funderade över vilka böcker jag ska läsa.

Mitt hjärta får en ny rytm
Idag har jag slutat skolan och fått sommarlov. Åkt in till Alingsås, ätit glass under gråa moln med vänner. Jag har legat på Hannas säng skrattat åt livet och lyssnat på The Beatles och Håkan Hellström.  Pappa köpte prinsessbakelser och jag... jag bara lever. Sommarlov.

Round spectacles1, 2, 3, 4, 5, 6,

Flyg, flyg, flygFörstår inte att det är den sista skolmåndagen på flera veckor. På sista tekniklektionen blev vi klara med våra egendesignade rum, lämnade in dem och fick våra betyg. Vilket jag blev väldigt nöjd med.
På sista fysiklektionen disskuterades det åt vilket håll jorden egentligen snurrar och om superdatorer som inte finns. Och jag har blivit alldeles förälskad i knäckebröd.

Man måste gå genom skam, man måste gå genom drömmarVädret ter sig inte som om det bara var ynka få dagar till sommarlovet. Jag vill ju skämma bort mig med lata sommriga dagar nu när det allra första året på gymnasiet tar slut. Det som inte alls blev som jag tänkt, på gott och ont. 

Så länge vädret är grått dricker jag rött sommarté och drömmer bort till Finland.

Hurtbulle.


Min jord snurras gång på gång, flera varv.Lycka! Idag gjorde jag mitt sista prov för teminen, fick kemibetyget i mina drömmar och hade en hel eftermiddag att ägna till saker jag tycker om. Plus att imorgon är det fredag. Livet är en dröm idag.

Vintage effect

Känslan som aldrig verkar släppaLyssnar på fin musik medan jag får mindre och mindre saker att göra i skolan. Ännu ett sista prov på torsdag har de klämt in men sedan blir det tomt. Det kommer nog bli lite konstigt att ha så mycket ledig tid eftersom det första året i gymnasiet har inneburit allt annat än det.

De vackraste stunderna i livetSitter bland blommiga lakan och kämpar mot tröttet och huvudvärk efter en mysig men helt sömnlös natt med fina vänner. Vi har sett att det aldrig blir skymning och att vattnet är som vackrast klockan halv fem på morgonen när vi bestämde oss för att ta en roddtur.


Den nya designen är så gott som på plats, något mer simpel än den förra.

Ajöken lilla frökenIdag ska jag och några vänner bege oss ut mot västkusten för att spendera helgen i en sommarstuga. Känns underbart att få göra något annat innan de två sista veckorna innan sommarlovet.

Jag drömmer mina drömmarSitter och myser med spets-steps och blommiga lakan som jag hittade på Ullared idag. Drömmer mig bort till sommriga morgnar långt bort ifrån regnmolnen och kalla dagar.
Funderar också på en ny enklare design...

Om

Min profilbild