Wounded rhymes make silent cries

Sadness is a blessning- Lykke li
Jag fick en enorm inspirationskick av Lykke li igår. Jag kunde verkligen inte koncentrera mig på något annat, bara ut och lek! (fota).

Egentligen stämmer denhär låten inte alls med hur jag känner mig, jag har inte varit såhär glad på länge. Jag vill inte säga att jag har varit deprimerad, det ordet skrämmer mig, klart att det är lätt att bli neddragen av tunga tankar men just nu känns det väldigt bra.

Three magic letters

Boken är köpt på Fotografiska museet i Stockholm hösten förra året


Jag beundrar vekligen Yves Saint Laurent. Han inspirerades av olika sorts konst, starka och vackra kvinnor och massa ouptäckta platser. Han tänkte nytt och annorlunda och väckte på så sätt starka känslor.

Jag är inte modedesigner... än men jag vill hemskt gärna bli, och då kommer YSL vara en av mina största inspirationskällor. 

Jag kan komma ner på jorden en smula och fråga er vem/vilka era förebilder är?


In my wonderland
Var väldigt nöjd igår. Bilderna blev fina, ljuset var fint och jag lyckades sätta upp en knut som inte såg fruktansvärd ut, eller jag vet inte jag är ju min egen jury.


Ge mig?Bläddrade igenom Elle och fastnade på detta. Skulle inte vara helt fel att ha i garderoben.

Min plånkob och jag är dock inte eniga om det.  Någon som känner igen detta?

Välkommen hem till mig


En bok signerad av Maria Montazami henne själv fick jag tag i efter en del möda och slit. Nu står den på sin hedersplats i min bokhylla.Livet på Scotland Street 44, ska vara en riktig mys-bok. Passar ju bra nu när hösten kryper närmre.Tre tidningarna till ett väldigt överkomligt pris fick jag också med i farten. 30kr/st tror jag att det slutade på."Den väntade" verkar vara lika spännade som den ser ut att vara på framsidan."Iakttagelserna" hittade min kompis, Julia, till mig. Den har allt som jag tycker om; 1800-tal, Societeten och hemligheter.

Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med bokmässan :) Det är bara att börja läsa nu för min del.


Om du ville bli min...

Skulle inte detta sovrum vara alldelses underbart? Bilden kommer från IKEA, när de hade sina garderobsdagar. Detta är nog mitt drömsovrum, alla kategorier.
Ge mig ett större rum och ljuskronan tack :)

Om

Min profilbild