With love from Sthlm

Resan blev inte som jag tänkte. Kom fram till något som borde varit uppenbart. Vilket känns skönt eftersom jag kanske då kan gå vidare lite. Nu ska jag sluta tala i gåtor, som man brukar säga, och visa lite bilder istället.
Vaknade första dagen i Örsa (Örsundsbro) Så vacket.
Insåg att vi verkligen var ute på landet. Det var kolsvart ute när vi kom så vi visste inte riktigt vad som fanns.
Vi åkte in till Stockholm och gick runt i Gamla Stan
Vackra Stockholm...
Fikade. Årets första lussekatt slank ner.
Kollade in vaklavlösningen. Vi känner killen som står i mitten så därför passade vi på att "hälsa på honom" lite. Vi, 15 ungdommar och 2 vuxna, betedde oss lite som den delen av släkten man helst inte träffar men vet att man måste. Tur att han kunde hålla sig för skratt.

Stockholm

Idag drar jag till Stockholm. Ska vara där över helgen. Kolla in vaktavlösningen, gå på medeltidsmuseum och vandra runt i Gamla Stan med bästa vännerna. Ska bli otroligt kul hoppas jag.

In this world the heart beats slow

Angus and Julia Stone- Love will take you there

Lyssnade på den här låten första gången för någon vecka sedan, har nynnat på den i hemlighet sedan dess. När jag i söndags var på Breaking Dawn och hörde den där fick jag inspiration till att ta bilderna.

I bet you don´t remember half of the things I´ll never forget

Här kommer lite inspiration till att göra... ja, vad ni nu blir inspirerade till. Berätta gärna!
Tumblr_luzygyfi6r1r6v5lio1_500_large

Team Edcob? Yes I am

Jag har sett den och jag älskar den. Jag fick tillbaka alla känslor som jag hade när jag läste boken: De små ställena där man drar på munnen, ställena där man nästan gråter och där man bara tycker att allt är jättegulligt. Jag har sett den och jag älskar den.

Visst finns det saker man saknar ifrån boken och jag förstår inte vitsen av att dela upp filmen i två delar men ändå är den verkigen sevärd!

Where he had been that fateful night, a secret it must stay

Nightwish- Over the hills and far away

Over the hills and far away...

he swears he will return one day...


Far from the mountains and the seas...


back in her arms he swear he´ll be...


over the hills and far away

För den som är intresserad av historien bakom bilderna kommer den här:
Jag frågar mamma om hon visste att Nightwish var finskt ( jag hade läst en artikel om det på morgonen). Hon svarade att det visste hon och lade till att vi tydligen hade en släkting som var/varit med där. Jag blir förvånad och kollar upp bandet lite mer. Jag hittar denhär låten och det blir min nya favorit.
Kan lägga till att detta i vanliga fall inte är min musikgenre. Så jag är väldigt glad att jag hittade något lite nytt.

We all have secrets

Blev så glad idag när Hanna bestämde sig för att vi måste se ett avsnitt Pretty little liars. Jag är verkligen überkär i den serien även om jag inte sett många avsnitt. Dock  trodde verkligen inte det var Hannas typ av serie.  

Så vi vinkade farväl till läxorna, slog upp min skoldator, surfade in på grymmaste sidan, gick vilse bland serier och filmer, sedan njöt vi av 43 minuter och 59 sekunder intriger.Ibland känner jag mig så ofta otroligt olik mina vänner så det är väldigt roligt när de överraskar mig såhär. ♥


Tisdagsfantasier om ett teparty

Jag skulle leta fram de finaste porslinskopparna...


Självklart skulle vi använda oss av 1800-tals etikett......och bära vackra klänningarna.
Vi skulle sitta på ett fint ställe...
...och äta massa gott.


Kanske dela med oss av bra citat...

Tumblr_lrtrgngn2a1qmu63go1_500_large

... eller bara skratta tillsammans

When_im_with_you_by_melancholickeely_large


Och självklart är ni alla välkomna.Sagrada FamiliaJag tänkte göra ett inlägg med mina favoritbilder ifrån Barcelona men så insåg jag att de var alldeles för många. Så det kommer antagligen dyka upp Barcelonabilder framöver.

Här är Sagrada Familia. Det är en enorm och gotisk katedral, det var så otroligt vacker att jag skulle kunnat fota väggar och tak hela dagen. 
Utsidan var också breathtaking, tänk hur de satt dit varje figur och sedan byggt de höga tornen. Kan förstå att de inte är klara med den än...

Read between the lines

T-shirt: Monki, Byxor: Jc, Tubscarf: Gina tricotKom skymningen extra tidigt idag? För tillfället är det kolsvart här ute och man kan inte tro att för att jag knappt en halvtimme tidigare tog dessa bilder. Är vintern redan på väg?
Grattis alla pappor

Han ställer alltid upp när diverse tekniska problem uppenbaras, han har samma typ av humor som jag, man kan alltid ge honom en kram när saker och ting inte går som som man vill. Han är helt klart värd en dag: 

Vad är det bästa med era pappor?

Oh my God

Jag tror att alla mina fina fynd från idag får varsitt inlägg, emst för att jag är en lat fotograf just nu. Jag är hursomhelst väldigt glad över min nya tygkasse som ska användas så fort tillfälle ges.

Chocolate chai te

Jag älskar te. Det är verkligen det bästa man kan dricka, och nu på hösten/vintern är det oslagbart.
När jag mellanlandade i Amsterdam köpte jag med mig en lite annan sorts te.

Detta har samma bruksanvisning och ser ut som O'boy. Det är jättegott och enligt mig smakar det mest varm choklad med en liten eftersmak av chai te. Två tummen upp.  

Våga testa nytt tycker jag.


Vodoo girl

Her skin is white cloth,
and she's all sewn apart
and she has many colored pins
sticking out of her heart.

She has many different zombies
who are deeply in her trance.
She even has a zombie
who was originally from France.

But she knows she has a curse on her,
a curse she cannot win.
For if someone gets
too close to her,

the pins stick farther in.

Some poetry by Tim Burton


Ångrar ingenting

Matte-, fysik- och kemiläxa, brännskadat knä och hål i mina löpar byxor.

Jag slänger mig på knä, räddar bollen, rullar över på rygg, gör en 3 60 på rumpan och ställer mig upp. Jag får en gillande blick av idrottsläraren.
Han säger " Snyggt, du spelar volleyboll, va?" Jag skrattar lite nonchalat (nej det var hysteriskt) och säger " Nä, har bara spelat i skolan." han höjer förvånat på ögonbrynen sedan vänder han sig mot andra planen och jag snyftar lite inombords över mitt värkande knä och trasiga byxor och haltar iväg till min plats.

Men det var värt.


¡He comprado!

Shoppinggatan i Barcelona var La Rambla. Man kunde hitta allt, och det fanns alltifrån budgetaffärer till märkesgiganterna, stora varuhus till små tvärgator och en massa gulliga kaféer. Pesonalen var lika trevlig överrallt och väldigt glada när jag på min skolspanska sa saker som, Bien, Muchas gracias och Adios.

Favoritaffärerna blev Bershka, Stradivarius och såklart Zara.

Här kommer fynden:
Ha en bra måndag efter höstlovet och helgen!


.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2967779/?claim=9m5d4shaut3">Följ min blogg med Bloglovin</a>


Breakfast from Amsterdam


 
Jag kom hem sent igår från Barcelona och båda pappa och jag insåg att ICA förmodligen skulle hinna stänga innan vi hunnit handla pålägg till dagens frukost. Så pålägget på mackorna är faktiskt från mellanlandningen i Amsterdam.

Visste ni föressten att jag bott i Holland. Då bodde jag i Zwolle ungefär en timme ifrån Amsterdam.

NovemberVet inte varifrån låten kommer, från någon av Twilight-filmerna skulle jag tro, jag är helt förälskad


Om

Min profilbild